WORDPRESS WEBDESIGN DOOR MONKIETEEL

EEN NIEUWE WEBSITE PRECIES ZOALS JÍJ 'M WILT

 

Monkieteel is gespecialiseerd in het bouwen van WordPress websites en wij willen je graag helpen met een nieuwe WordPress website die precies bij jouw wensen past. Wij maken moderne, kwalitatieve en unieke WordPress websites waarmee jij je uw dienst, product of idee kunt presenteren. Of het nu gaat om een standaard website met een contactformulier en informatie of een uitgebreide webshop die producten verkoopt over de hele wereld, Monkieteel helpt je met je online propositie.

JOUW DOELSTELLINGEN ALS UITGANGSPUNT

Tijdens een kennismakingsgesprek horen wij graag alle details over je online doelstellingen. Jouw doelen zijn namelijk de basis van alles dat wij ontwerpen en creëren.

Op basis van jouw doelstellingen en het gevoel dat wij krijgen bij je organisatie of idee maken wij een eerste ontwerp. Dit ontwerp is uiteraard geheel naar wens aan te passen.

Bij het maken van een WordPress website ontwerp houden wij rekening met alle belangrijke facetten van webdesign en uw persoonlijke doelen. Zo zorgen wij ervoor dat de aandacht van bezoekers wordt getrokken, dat je USP’s worden gepresenteerd, dat de interesse wordt gewekt en vooral: dat er aangezet wordt tot actie zoals een aankoop of het invullen van een formulier.

Monkieteel Webdesign

UNIEKE ONTWERPEN VOOR UNIEKE IDEEËN

Wij ontwikkelen graag unieke ontwerpen voor onze klanten zodat jóuw nieuwe WordPress website niet hetzelfde is als honderden andere websites.

Bij al onze websites maken wij gebruik van de nieuwste technieken en laatste design trends. Nieuwe WordPress websites worden door ons geoptimaliseerd voor zoekmachines, supersnel gemaakt en uiteraard responsive opgeleverd zodat jouw website op elk mobiel apparaat prachtig wordt weergegeven.

Perfecte Websites

WIJ LEVEREN ALLEEN PERFECTE WORDPRESS WEBSITES OP

Nadat het design akkoord is bevonden gaan wij aan de slag met de inrichting van je nieuwe WordPress website. Afbeeldingen, teksten en andere media worden toegevoegd. Contactformulieren, Google maps en andere gewenste functionaliteiten worden door ons geïmplementeerd. Jouw website wordt compleet en tot in de detail nauwkeurig opgeleverd.

Nadat alle input is toegevoegd presenteren wij jou de nieuwe website en heb je nog steeds de mogelijkheid om aan te geven of er nog elementen gewijzigd moeten worden. Dit doen wij graag voor je, want we willen allbei dat het prefect is.

De websites die wij bouwen kun je makkelijk zelf onderhouden met behulp van het WordPress CMS. Indien gewenst geven wij je een training in het systeem. Gewoon bij jou op kantoor.

Een online propositie bestaat niet alleen uit een prachtige WordPress website. Monkieteel wil graag je samenwerkingspartner worden op het gehele online gebied en daarom bieden wij aanvullende diensten aan.

Denk hierbij aan grafische vormgeving, e-mail marketing, website beheer, website optimalisatie, Google Ads campagnes, zoekmachine optimalisatie en gespecialiseerde WordPress hosting.

Via het rechtermenu vind je meer informatie over onze aanvullende diensten. Wij komen graag met je in gesprek zodat we een aanbieding op maat voor je kunnen maken.

Wij raden al onze opdrachtgevers in ieder geval aan om een onderhoudscontract af te sluiten voor de WordPress website. Door het beheer van je website door ons te laten doen ben je er zeker van dat je nieuwe website altijd veilig, up-to-date en geoptimaliseerd is.

Als je de website ook door ons laat hosten, kunnen we je het hoogste servicenieau bieden. Dan draait je website op één van onze eigen servers, die helemaal zijn geoptimaliseerd voor WordPress. Waar de beveiliging superstrak is ingericht, die wij continu in de gaten houden en waar een pagina altijd binnen 2 seconden laadt.

Diensten als de website optimalisatie en het website onderhoud kunnen wij je óók leveren als je website níet door ons is gebouwd. Zolang het maar WordPress is.