WEBSITE OPTIMALISATIE

 

Wist je dat een website die er langer dan twee seconden over doet om in te laden in de ogen van de gemiddelde bezoeker als heel erg traag ervaren wordt? Dat is een belangrijke reden waarom een snelle website van groot belang is voor je online propositie.

Een snelle website is ook erg goed voor de vindbaarheid in zoekmachines. Een van de factoren waarop Google je website waardeert is namelijk de snelheid van je website. Google wil namelijk dat bezoekers relevante informatie snel te zien krijgen, bij een trage website haakt 85% af zonder de website gezien te hebben.

Raceauto

EEN SUPERSNELLE WORDPRESS WEBSITE

Een snelle WordPress website is erg belangrijk en gelukkig kunnen wij je hier goed bij helpen. Wij zijn gespecialiseerd in WordPress websites en kunnen daardoor iedere WordPress websites optimaliseren voor de kortst mogelijke laadtijden. Onze eigen website laadt ook binnen 2 seconden.

Wij kunnen die optimalisatie ook voor jouw website uitvoeren. Hiervoor zullen verschillende optimalisatie technieken gebruikt worden waaronder het implementeren van nieuwe plugins, optimalisatie van de code, verkleinen van de afbeeldingen en het creëren van stabiele hosting. Als je website op onze eigen servers draait hebben we hiervoor de beste mogelijkheden. Maar ook een website die bij een andere provider draait, kunnen wij voor je optimaliseren.

Wij komen graag met je in contact om te bespreken hoe wij je kunnen helpen met het versnellen van je WordPress website.

INTERESSE IN IN EEN SUPERSNELLE WEBSITE?