WORDPRESS WEBSITE ONDERHOUD

Onderhoud is erg belangrijk voor de snelheid, veiligheid en continuïteit van een website. Wij zijn gespecialiseerd in WordPress en kunnen daarom jouw WordPress website tegen een scherpe prijs onderhouden. Ook als die niet door ons is gebouwd.

HET WORDPRESS SERVICECONTRACT

Het WordPress servicecontract van Monkieteel zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over backups, veiligheid, updates, stabiliteit, snelheid en kleine aanpassingen. Allemaal voor een vast maandelijks bedrag, namelijk € 39,-. Voor websites die niet door onszelf zijn gebouwd rekenen wij een toeslag van € 10,- per maand. Meer informatie over onze prijzen vind je hier.

BACKUPS

Wij maken wekelijks (of vaker, als je dat wilt) een backup van je website en slaan diee op onze eigen veilige server op. Daardoor is je website, in het geval van een storing of aanval, altijd veilig. Wij bewaren tot 10 backups op onze servers. Bovendien worden onze servers ook wekelijks gebackupt en wordt die backup ergens anders bewaard.

KLEINE AANPASSINGEN

Ook zullen wij kleine aanpassingen aan je website kosteloos uitvoeren, tot tweemaal per maand. Één keer een grotere wijziging kan ook. Het wijzigen van teksten of afbeeldingen is voor ons immers een kleinere moeite dan voor jou en hier helpen wij je dus ook graag mee. Voor meer aanpassingen of grotere aanpassingen hanteren we een uurtarief van € 65,-.

UPDATES VAN WORDPRESS EN PLUGINS

Er komen regelmatig nieuwe versies uit van het WordPress CMS en WordPress plugins. Het is noodzakelijk dat deze nieuwe versies ook op jouw website geïnstalleerd worden omdat er anders veiligheidsrisico’s ontstaan. Wij zorgen met het onderhoudscontract ervoor dat je website up-to-date blijft en alle software zo snel mogelijk geüpdate wordt in het geval van een nieuwe versie.

WEBSITE VEILIGHEID

Wij monitoren jouw website 24/7 en weten het daardoor direct als er iets mis is. Hierdoor kunnen wij direct problemen oppakken en zorgen dat deze zo snel mogelijk opgelost worden. Wij garanderen zelfs dat er binnen 12 uur na een storing actie is ondernomen en alle problemen worden zo snel mogelijk opgelost.

WAT KOST HET WORDPRESS ONDERHOUD

Een WordPress onderhoudscontract via Monkieteel kost € 39,- per maand. Voor dat bedrag voeren wij alle op deze pagina beschreven activiteiten uit. Als je meer informatie over onze onderhoudscontracten wilt, neem dan contact met ons op. (Overigens hanteren wij voor een ANBI afwijkende tarieven.)

VRAGEN OVER ONS ONDERHOUD?