GRAFISCHE VORMGEVING

 

Onze designers hebben jaren ervaring op zowel grafisch als marketing gebied en helpen u graag met het ontwerpen van een nieuwe huisstijl en grafische elementen. Uw identiteit, doelstellingen en wensen zijn de belangrijkste ingrediënten bij het maken van een nieuw ontwerp. Wij gaan met deze informatie aan de slag en zorgen dat u een ontwerp ontvangt waar u trots op kunt zijn.

Best Dad Ever

HUISSTIJL ONTWERPEN

Het ontwerpen van een huisstijl start altijd met het maken van een prachtig logo dat precies bij je bedrijf, organisatie, doelstellingen en wensen past.

Nadat wij aan de hand van jouw informatie een aantal voorstellen voor het logo hebben gemaakt nemen wij deze met je door en is er nog alle ruimte voor aanpassingen.

Aan de hand van het logo gaan wij vervolgens, indien gewenst, de huisstijl verder ontwikkelen in de vorm van een website ontwerp (wireframes), visitekaartjes of briefpapier. Ons doel is om voor jou een huisstijl te ontwerpen die precies past bij jóuw organisatie of doel.

GRAFISCHE ONTWERPEN OP MAAT

Onze designers kunnen je helpen met alle soorten grafische ontwerpen. Van brochures, banners, afbeeldingen op maat tot advertenties voor tijdschriften, alles is mogelijk.

Voor een goed ontwerp stellen wij je eerst een aantal kritische vragen zodat wij een goed beeld krijgen van wat de doelstellingen en wensen zijn. Daarna starten onze designers met het maken van schetsen en een eerste voorstel. Zodra het grafisch ontwerp klaar is, is er nog ruimte voor aanpassingen en kan daarna het definitieve ontwerp afgerond worden.

INTERESSE IN VORMGEVING?