Een online propositie bestaat niet alleen uit een prachtige WordPress website. Monkieteel wil graag je samenwerkingspartner worden op het gehele online gebied en daarom bieden wij aanvullende diensten aan.

Denk hierbij aan grafische vormgeving, e-mail marketing, website beheer, website optimalisatie, Google Ads campagnes, zoekmachine optimalisatie en gespecialiseerde WordPress hosting.

Via de links op deze pagina vind je meer informatie over onze aanvullende diensten. Wij komen graag met je in gesprek zodat we een aanbieding op maat voor je kunnen maken.

Wij raden al onze opdrachtgevers in ieder geval aan om een onderhoudscontract af te sluiten voor de WordPress website. Door het beheer van je website door ons te laten doen ben je er zeker van dat je nieuwe website altijd veilig, up-to-date en geoptimaliseerd is.

Als je de website ook door ons laat hosten, kunnen we je het hoogste servicenieau bieden. Dan draait je website op één van onze eigen servers, die helemaal zijn geoptimaliseerd voor WordPress. Waar de beveiliging superstrak is ingericht, die wij continu in de gaten houden en waar een pagina altijd binnen 2 seconden laadt.

Diensten als de website optimalisatie en het website onderhoud kunnen wij je óók leveren als je website níet door ons is gebouwd. Zolang het maar WordPress is.