E-MAIL MARKETING

Het ontwerpen en maken van een nieuwsbrief kost veel tijd. Er bestaan tegenwoordig best een aantal programma’s die het een stuk eenvoudiger maken om een nieuwsbrief te ontwerpen en te verzenden, maar toch is enige kennis van HTML en computers vereist om een verschil te kunnen maken.

Monkieteel ontwerpt en verstuurt professionele nieuwsbrieven voor uiteenlopende organisaties. Wij zorgen ervoor dat je nieuwsbrief er niet alleen perfect uitziet, maar ook veilig verstuurd wordt en niet automatisch in spamboxen terecht komt. Na elke verzending ontvang je van ons een over de resultaten van de nieuwsbrief.

Email Marketing

RESPONSIVE NIEUWSBRIEVEN

Een nieuwsbrief is meer dan gewoon een e-mailtje. Een nieuwsbrief heeft namelijk pas echt effect als deze de aandacht trekt van de ontvanger. Wij ontwerpen je nieuwsbrief op een dusdanige manier dat deze precies past bij jouw huisstijl en de interesse trekt van de ontvangers. Dit resulteert in een hogere conversie.

Alle nieuwsbrieven worden ontworpen voor zowel desktop als mobiele weergave. Je bent er hierdoor zeker van dat uw nieuwsbrief ook op mobiele apparaten goed leesbaar is.

INTERESSE IN E-MAIL MARKETING?