GOOGLE ADWORDS CAMPAGNE

MET MONKIETEEL WORDT JE WEBSITE SNEL EN VOORDELIG GEVONDEN IN GOOGLE.

Het is vervelend als je niet gevonden wordt door je doelgroep. De snelste manier om hier verandering in te brengen is een Google Ads campagne. Met een Ads campagne betaal je Google om op specifieke zoekwoorden gevonden te worden. Hierdoor kán je website hoger in de zoekresultaten komen te staan. Maar garantie voor succes (of dat je helemaal bovenaan staat) kan NIEMAND je bieden! (Want we blijven altijd eerlijk).

Wij zijn opgeleid en gecertificeerd in het ontwikkelen en optimaliseren van Ads campagnes. Door die kennis en ervaring worden alle Ads campagnes zo opgezet, dat je de beste Google Ads campagne krijgt voor jouw website.

ADWORDS CAMPAGNE STARTEN

Voordat wij een Google Ads campagne voor je starten bepalen wij samen de strategie, voeren we een zoektermen onderzoek uit en krijg je vervolgens een zoekwoordenadvies. Nadat we alle wensen bepaald hebben wordt de campagne opgemaakt en opgestart,

De campagne instellingen hangen af van je doelstellingen en worden regelmatig geoptimaliseerd om zoveel mogelijk conversies te behalen.

Vervolgens ontvang je iedere maand een uitgebreide rapportage van de resultaten inclusief aanbevelingen.

KOSTEN GOOGLE ADWORDS CAMPAGNE

Monkieteel beheert graag jouw Google Ads campagnes en wij kunnen dit voor je verzorgen tegen een zeer scherpe prijs. Wij beheren al Google campagnes vanaf €125,- per maand. De prijs hangt af van je wensen, of je wekelijkse of maandelijkse optimalisatie van de advertenties wilt en het aantal campagnes dat je tegelijkertijd wilt starten.

Interesse in een resultaatgerichte Google Ads campagne? Stuur ons je wensen via onderstaande knop.

VOOR MEER OPBRENGSTEN UIT JE ADVERTENTIEBUDGET